STUCPRODUCTEN Steeds meer mensen stappen af van de traditionele tegels in de badkamer, ze willen meer rust en kiezen voor een mooi stucproduct om de wanden mee af te werken. Beton Cire kun je ook in het douchegedeelte gebruiken omdat het geheel waterdicht te maken is. Kies je voor een combinatie van tegels en stucwerk […]

Stucproducten

Beton-Cire-Parvani-Stucproducten

STUCPRODUCTEN

Steeds meer mensen stappen af van de traditionele tegels in de badkamer, ze willen meer rust en kiezen voor een mooi stucproduct om de wanden mee af te werken. Beton Cire kun je ook in het douchegedeelte gebruiken omdat het geheel waterdicht te maken is. Kies je voor een combinatie van tegels en stucwerk dan is het spatwaterdichte Coristil ook een heel mooi product.  

CORISTIL

Dit is een product dat dezelfde gladde fluweelachtige uitstraling heeft als het originele Marokkaanse tadelakt. Het is spatwaterdicht te maken dmv een waslaag en wordt veelvuldig toegepast in badkamers in plaats van tegels (niet geschikt voor vloeren en doucheruimte).

Coristil is verkrijgbaar in alle kalkverfkleuren en is bij Parvani te bestellen.

BETON CIRÉ

Beton ciré is een zeer sterke watervaste ‘cementstuc’ en bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten zoals openhaarden. In samenwerking met dé Beton Ciré leverancier van Nederland Via eStudio brengt Carte Colori Beton Ciré op de markt. De vertrouwde kwaliteit van Via eStudio met de unieke kleuren van Carte Colori. De Carte Colori Beton Ciré heeft een hoge kwaliteit wat betreft verwerking, sterkte en duurzaamheid. Op dit moment hebben we 8 Carte Colori kleuren in Beton Ciré gemaakt: Gritti, Kiezel, Beton, Leisteen, Leem, Split, Palladio en Oud Hollandsche Witjes.

Mail voor verdere info en prijzen.