LAKVERVEN Naast de kalk- en krijtverf van Carte Colori hebben we ook diverse soorten lakverf om o.a. hout mee te schilderen. Zo is er bijvoorbeeld de matte krijtlak met zijn rustieke kwast strepen die erg mooi is om kastjes mee te schilderen en de zijdematte lakverf voor deuren en kozijnen. Verder nog een mooie hoogglanslak […]

Lakverven

LAKVERVEN

Naast de kalk- en krijtverf van Carte Colori hebben we ook diverse soorten lakverf om o.a. hout mee te schilderen. Zo is er bijvoorbeeld de matte krijtlak met zijn rustieke kwast strepen die erg mooi is om kastjes mee te schilderen en de zijdematte lakverf voor deuren en kozijnen. Verder nog een mooie hoogglanslak en wil je nog wat sterkers kies dan voor de zijdematte vloerverf. 

KRIJTLAK

Krijtlak is een zeer matte, watergedragen dikke lakverf, dat een mooi rustiek effect geeft. Vanwege deze eigenschap ook zeer geschikt voor restauratieprojecten en is toepasbaar op zowel reeds geschilderde ondergronden als diverse andere materialen voorzien van de juiste primer.

ZIJDEMAT LAKVERF

Zijdemat lakverf heeft een zacht glanzende rijke uitstraling, een egaal uiterlijk en past hierdoor perfect bij al onze muurverven. Deze geurarme watergedragen verf is geschikt voor binnen en buiten.

HOOGGLANS LAKVERF

Hoogglans lakverf heeft een duurzame hoge glansgraad die nauwelijks vergeelt. Deze geurarme en watergedragen verf is geschikt voor binnen en buiten.

VLOERVERF

Carte Colori vloerverf is een extra sterke verf voor intensief gebruik en heeft een zijde matte uitstraling. De vloerverf kan na het aanbrengen van de juiste primer op vrijwel alle oppervlakken worden toegepast: trappen, vloeren, keramische tegels, keukenkastjes, betonvloeren en veel meer.