LOOGBEITS, PATINA’S EN VERNISSEN Heb je een oud kastje en wil je deze graag een opknapbeurt geven? Daar hebben we verschillende producten voor in de winkel. Van vele kleuren loogbeits om de houtkleur te vergrijzen, patina’s om je beits of verflaag een nog oudere look te geven, en matte vernissen ter bescherming van je kalkverf. […]

Loogbeits, patina’s en vernis

LOOGBEITS, PATINA’S EN VERNISSEN

Heb je een oud kastje en wil je deze graag een opknapbeurt geven? Daar hebben we verschillende producten voor in de winkel. Van vele kleuren loogbeits om de houtkleur te vergrijzen, patina’s om je beits of verflaag een nog oudere look te geven, en matte vernissen ter bescherming van je kalkverf.

LOOGBEITS

Een mooie aanvulling op ons verfassortiment zijn de geweldige loogbeitsen van Bottled By Esatto. Met dit product kun je een oubollig vergeeld kastje een gave vergrijsde look geven. Er zijn diverse kleuren verkrijgbaar in handige kleine flesjes. Wil je het grootser aanpakken en bijvoorbeeld je vloer eens onder handen nemen? Dan hebben we ook grotere verpakkingen. Een leuk product om eens lekker mee te gaan experimenteren. We laten je in de winkel graag de mogelijkheden zien!

PATINA’S

Een patine of patina is een laagje dat een object de uitstraling geeft de tand des tijds te hebben doorstaan. Patinalagen ontstaan vaak natuurlijk, maar kunnen ook kunstmatig aangebracht worden, dit heet patineren. Om dit effect te verkrijgen hebben we diverse kleuren verniswas in de collectie, ook van Bottled by Esatto. Mooi om te gebruiken over een met krijtverf geschilderd meubel of om je met loogbeits behandelde object van een doorleefde beschermlaag te voorzien.

VERNIS

Voor de bescherming van een gekalkte muur is er een zeer matte vernis in de collectie van Carte Colori. Deze duurzame lak is op waterbasis en geeft bescherming tegen vlekken, vingerafdrukken en lichte slijtage.

 Ook plannen om een meubel onder handen te gaan nemen? Kom eens langs in de winkel om de mogelijkheden te bespreken!


loogbeits Esatto