KRIJTVERF, PROJECTVERF & METALLICVERF KRIJTVERF Krijtverf is een zeer matte muurverf met een kalkmat poederachtig uiterlijk, maar dan zonder de kenmerkende kwast strepen van kalkverf. Door de rijke hoeveelheid pigmenten en het krijteffect wordt het licht prachtig geabsorbeerd. Alle kleuren uit de Carte Colori kleurenlijn zijn leverbaar, maar ook vele kleuren uit andere verflijnen zijn […]

Krijtverf, Projectverf & Metallicverf

KRIJTVERF, PROJECTVERF & METALLICVERF

krijtverf Carte Colori

krijtverf Parbleu

KRIJTVERF

Krijtverf is een zeer matte muurverf met een kalkmat poederachtig uiterlijk, maar dan zonder de kenmerkende kwast strepen van kalkverf. Door de rijke hoeveelheid pigmenten en het krijteffect wordt het licht prachtig geabsorbeerd. Alle kleuren uit de Carte Colori kleurenlijn zijn leverbaar, maar ook vele kleuren uit andere verflijnen zijn op bestelling te maken. De krijtverf kun je gemakkelijk met een roller aanbrengen, dekt heel goed en is ook nog licht afneembaar.

PROJECTVERF

Carte Colori Projectverf is een hoogwaardige zacht glanzende muurverf op waterbasis voor intensief gebruik. Ideaal voor vlekgevoelige plaatsen als bijv. de wanden in je keuken, de badkamer of in een veel gebruikte hal. Doordat de projectverf zo sterk is is deze gemakkelijk te reinigen daarom ook zeer geschikt voor horeca, kantoren, scholen, kinderdagverblijven en zelfs voor buiten. De projectverf is verkrijgbaar in alle Carte Colori kleuren.

METALLICVERF

Metallic verf van Carte Colori geeft een bijzondere sfeer en is dé trend van dit moment. Het beste resultaat wordt verkregen bij aanbrengen met de kwast. Heel leuk om hier de binnenkant van een kast mee te schilderen, maar ook zeer geschikt om toe te passen op een hele wand. Naast de populaire kleur Goud uit de kleurenkaart “Gouden Eeuw” zijn er nog een aantal andere zilver, goud en koper kleurige metallics in de collectie van Carte Colori terug te vinden.

Ook nieuw is de kleur Tin, een mooie grijze metallic die ook heel leuk is om toe te passen in de keuken. De verf is heel sterk en door de glans ook zeer goed afneembaar.