STOFFEN EN BEHANG   Gordijn- en meubelstoffen We hebben in de winkel een mooie collectie stoffen voor meubelen, gordijnen of kussens. Van stoere linnens in uni of met een mooi patroon tot transparante inbetweens in vele kleuren en samenstellingen. Bekende merken als Designs of the Times, Aristide en Belliny. We laten u graag de mogelijkheden […]

Stoffen & Behang

gordijnen-en-stoffen

STOFFEN EN BEHANG

 

Gordijn- en meubelstoffen

We hebben in de winkel een mooie collectie stoffen voor meubelen, gordijnen of kussens. Van stoere linnens in uni of met een mooi patroon tot transparante inbetweens in vele kleuren en samenstellingen. Bekende merken als Designs of the Times, Aristide en Belliny. We laten u graag de mogelijkheden zien!

Behang

We hebben natuurlijk de mooie kalkverven van Carte Colori in ons assortiment waarmee je al een levendige look aan je wanden kunt geven. Wil je het echter nog wat spannender dan kun je natuurlijk ook nog kiezen voor een leuk behang. We zijn verkooppunt van PUUR BEHANG dat bekend staat om zijn gave dierenhuid en veren printjes. Binnenkort komen er nog een paar mooie boeken bij met stoere geoxideerde metaallook en ook een met Oosterse patronen.

 


Naturel linnen gordijn van Hoffz model Zita met leren lussen

Stoere linnen stoffen van Yvan Puylaert